SPORTChILARDAGI JISMONIY TAYYORGARLIKNING XUSUSIYATLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Jismoniy tayyorgarlik–tayyorgarlik turlaridan biri bo‘lib, sportchining organizmini rivojlantirish, uning jismoniy sifat va qobiliyatlarini takomillashtirshga, hamda o‘yin faoliyatini samarali amalga oshirilishini ta’minlovchi mustahkam poydevor yaratishga qaratilgandir.