VOLEYBOL MASHG‘ULOTLARIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O‘QUVCHILARNING JISMONIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI (BO‘SMLAR MISOLIDA) (KONFERENSIYA, 2026)
Hozirgi paytda murabbiy shaxsiga birlamchi e'tibor qaratilishi lozim, chunki murabbiy sportchini tayyorlashda asosiy shaxsdir. Biz ushbu maqolada murabbiy - o‘qituvchi tomonidan professional majburiyatlarini bajarishi haqida ma'lumot berib o‘tamiz. Bundan tashqari, ushbu maqolada murabbiy yetarli tajriba va bilimga ega bo‘lishining tamoyillarini izohlashga ham e'tibor qaratilgan.