BO‘LAJAK JISMONIY TARBIYA O‘QITUVCHILARIDA KASBIY-AXLOQIY SIFATLARNI SHAKLLANTIRISHDA NAZARIY-ASOSIY YO‘NALISHLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak jismoniy tarbiya o‘qituvchilarining kasbiy-axloqiy sifatlarini shakllantirish jarayonining nazariy-metodologik asoslari, sport kouchingi yondashuvining o‘rni va ahamiyati chuqur ilmiy tahlil qilingan. Shuningdek, axloqiy tarbiyaning tarkibiy elementlari, sport kouchining pedagogik texnologiyalari tizimi hamda amaliyotdagi samaradorligi yoritilgan.