INKLYUZIV TA’LIM: TENG IMKONIYATLAR SARI NAZARIY VA METODOLOGIK YONDASHUV (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’limning nazariy va metodologik asoslari, shuningdek, uning zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Globallashuv va demokratik islohotlar sharoitida ta’lim tizimida inson huquqlarini ta’minlash va teng imkoniyatlarni yaratish prinsiplariga asoslangan inklyuziv ta’lim konsepsiyasi tahlil qilindi.