INKLYUZIV TA’LIM TIZIMINI SHAKLLANTIRISHDA NAZARIY VA METODIK QARASHLAR (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’limning nazariy va metodologik asoslari, uning ijtimoiy-pedagogik ahamiyati, shuningdek, maxsus ehtiyojga ega bolalar uchun yaratilgan qulay o‘quv muhiti haqida fikr yuritiladi. Zamonaviy ta’lim tizimida inklyuziv yondashuvning dolzarbligi va uni amalga oshirishda duch kelinadigan muammolar hamda ularning yechimlari yoritiladi.