STRESSNI BARTARAF ETISHDA TRENINGLARNI AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada insonlardagi asab buzilishlarining sabablari va namoyon bo’lishi, uni oldini olish, stressing bartaraf etishdagi psixotreninglarning ahmayati haqida to’xtalib o’tilgan