BOSHLANG‘ICH SINF IMKONIYATI CHEKLANGAN O‘QUVCHILARDA KREATIV QOBILIYATLARNI RIVOJLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan o‘quvchilarda kreativ qobiliyatlarni rivojlantirishning nazariy asoslari, psixologik-pedagogik xususiyatlari va samarali metodik yondashuvlar tahlil qilinadi. Boshlang‘ich ta’lim jarayonida inklyuziv muhit yaratish, interfaol metodlardan foydalanish, hamda o‘quvchilarning shaxsiy rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashga yo‘naltirilgan innovatsion yondashuvlar asoslab beriladi.