KICHIK MAKTAB YOSHI DAVRIDAGI BOLALARNING SHAKLLANISHIDA ART-TERAPIYANING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshi davridagi bolalarning shaxsiy va ijtimoiy rivojlanishida art-terapiya usullarining pedagogik-psixologik xususiyatlari tahlil qilingan. Tadqiqot doirasida art-terapiyaning nazariy asoslari, uning psixologik mexanizmlari va 6-10 yoshli bolalarga taʻsiri koʻrib chiqilgan. Maqolada tasviriy san'at, musiqa, dramaterapiya va boshqa ijodiy faoliyat turlarining bolalarning emotsional intellekti, muloqot koʻnikmalari va oʻz-oʻzini anglash qobiliyatini rivojlantirishdagi roli ochib berilgan.