ESHITISHIDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALARNI OG‘ZAKI NUTQINI RIVOJLANTIRISH BO‘YICHA KORREKSION-PEDAGOGIK ISH (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalarni og‘zaki nutqini rivojlantirish bo‘yicha korreksion-pedagogik ishlar va turli cil mashg’ulotlar haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan.