BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA KREATIV QOBILIYATNI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY PEDAGOGIK USULLARI (KONFERENSIYA, 2025)
maqolada pedagogning kreativ yondashuv asosida zamonaviy texnologiyadan keng foydalanishi haqida mulohazalari bayon etilgan.