BO’LAJAK O’QITUVCHILARNI KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV ASOSIDA KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASH (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada kompetentsiyaviy yondashuv asosida bo’lajak bo’lajak o’qituvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlash texnologiyasi nazariy asoslarini, bo’lajak bo’lajak o’qituvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlashning noan’anaviy texnologiyalarini ishlab chiqish, kompetentsiyaviy yondashuv asosida bo’lajak bo’lajak o’qituvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlash texnologiyasining didaktik ta’minoti kabi masalalar yoritilgan.