TARBIYACHI VA OTA-ONALAR HAMKORLIGIDA ATROF-MUHIT HAQIDAGI ISHLARNI TASHKIL ETISH (KONFERENSIYA, 2025)
Maktabgacha ta’lim tizimi yosh avlodning porloq kelajagi sari qo’yilgan ilk qadami hisoblanadi. Bugungi globallashuv davrida esa maktabgacha yoshdagi bolalarda  tabiatga mehr, atrof-muhitni asrab avaylash nafaqat tarbiyachining balki ota-onalarning ham muhim vazifasidir.  Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida bolalarni sog’lom muhitda ulg’ayishi uchun nafaqat tarbiyachi balki ota-ona hamkorligidagi ishlarni tashkil etish mazmuni va usullari keng yoritib berilgan. Maktabgacha ta’lim tashkilotining ota-onalar bilan hamkorlikdagi  ishlarning yangi yondoshuvdagi shakllari keltirib o’tilgan.