BOSHLANG‘ICH SINFLARDA HAMJIHATLIK ZANJIRI VA OTA-ONANING O‘RNI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining psixologik xususiyatlari, ta’lim jarayonida hamjihatlik zanjirining ahamiyati hamda ota-onaning faol ishtiroki masalalari yoritilgan. Shuningdek, bolalar ta’lim-tarbiyasida o‘qituvchi, ota-ona va jamiyatning hamkorligi muhim omil sifatida tahlil qilinadi.