MAXSUS EHTIYOJGA EGA BOLALARNI O’QITISHGA PSIXOLOGIK YORDAM (KONFERENSIYA, 2025)
maqolada alohida ehtiyojli bolalarning rivojlanishi va tarbiyasining psixologik xususiyatlari yoritilgan.  Ota-onalar tomonidan bolalarni fiziologik, psixologik jihatdan boricha qabul qilish, bolaning psixologik va emotsional holatini inobatga olgan xolda tarbiyalash lozimligi haqida to‘xtalib o‘tilgan.