БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИ ЭВРИСТИК ФИКРЛАШИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ БАЪЗИ ЖИҲАТЛАРИ (KONFERENSIYA, 2025)
Ушбу мақолада бошланғич  синф ўқувчиларининг эвристик фикрлашини ривожлантириш ҳамда мантиқий фикрлашини ривожлантиришда узвийлик тамойилига асосланган тизимли ёндошувни оқилона қўллаш, мазкур жараёнда мантиқий ривожлантириш мақсадига йўналтирилган бошланғич синфлар учун синфдан ташқари иш топшириқлари ҳақида сўз боради.