INKLUZIV TA’LIMDA AMALIY TAJRIBALAR VA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida amaliy tajribalarni qo‘llash hamda innovatsion texnologiyalardan samarali foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari keng yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, ijodkorlik, muammoli vaziyatlarda to‘g‘ri qaror qabul qilish va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishda zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Maqolada innovatsion pedagogik texnologiyalarni ta’lim jarayoniga tatbiq etish orqali ta’lim sifatini oshirishning dolzarb jihatlari tahlil qilinadi.