MAKTAB O‘QITUVCHILARINING STRESSGA BARDOSHILIGI: PEDAGOGIK YONDASHUVLAR VA TRENINGLAR (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada maktab o‘qituvchilarining kasbiy faoliyatida uchraydigan stress holatlari, ularning sabablari hamda stressga bardoshlilikni rivojlantirishda qo‘llaniladigan pedagogik yondashuvlar va psixologik treninglar tahlil qilinadi. Maqolada o‘qituvchilarning emotsional holatini barqarorlashtirish, ish unumdorligini oshirish va kasbiy charchoqlarning oldini olish bo‘yicha ilmiy va amaliy tavsiyalar berilgan.