IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH MUOMMOSIGA NAZARIY YONDASHUVLAR (KONFERENSIYA, 2025)
Inconparvarlik - xalqimizning azaliy fazilatlaridan biri bo‘lib, yurtimiz va jamiyatimizga xos bo‘lgan yukcak ma’naviy qadriyat va ijtimoiy tamoyillardan biri cifatida alohida e’tirof etiladi. Yordam va ko‘makka muhtoj insonlar, nogironligi bor bo‘lgan shaxslarning to‘laqonli hayot kechirishlari, jamiyatga faol integrasiyalashuvi va moslashuvi uchun munocib sharoit yaratib berish masalalariga yurtimiz va jamiyatimiz tomonidan alohida ustuvorlik berilmoqda.