JISMONIY RIVOJLANISHIDA NUQSONLI BOLALARNING TA’LIM OLISHIDA KUZATILAYOTGAN IJTIMOIY PEDAGOGIK MUAMMOLAR (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada jismoniy rivojlanishida nuqsonli bolalarni ta’lim olshida kuzatilayotgan ayrim kamchiliklar ijimoiy pedagogik muammo sifatida yoritildi.