HAYOTDDA SEZGINING TURLARI VAZIFALARI VA AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada sezgining turlari, uning organizmdagi vazifalari, sezgi analizatorlari, retseptor va reflektor nazariyalarining mazmuni keng yoritilgan. Maqola sezgining organizm uchun ahamiyatini chuqurroq o’rganishga qaratilgan.