UMUMTA’LIM MAKTAB TIZIMIDA AKSIOLOGIK YONDASHUVGA ASOSLANGAN BAHOLASH TA’LIM SIFATI VA SAMARADORLIGI OMILI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola umumtaʼlim maktablari tizimida taʼlim sifatini va samaradorligini oshirishda aksiologik yondashuvga asoslangan baholashning muhim omil sifatidagi rolini nazariy jihatdan asoslaydi.Данная статья теоретически обосновывает ключевую роль аксиологического подхода к оцениванию как важного фактора повышения качества и эффективности образования в системе общеобразовательных школa.This article theoretically substantiates the crucial role of an axiological approach to assessment as a significant factor in improving the quality and effectiveness of education within the general secondary school system.