TARBIYA JARAYONIDA MULTIMEDIYA VOSITALARINI QO’LLASH MUAMMOLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada tarbiya jarayonida multimedia vositalaridan foydalanishning ahamiyati, ularning ta’lim va tarbiya sifatiga ta’siri hamda o‘quvchi shaxsining ma’naviy va intellektual rivojlanishidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, tarbiyaviy jarayonni zamonaviy texnologiyalar bilan boyitishning samarali yo‘llari haqida so‘z yuritiladi.