XOTIRA VA UNING ASOSIY MEXANIZMLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Insonning har qanday kechinmasi, hatto xatti-harakatlari uzoq muddat ongda saqlanib, ma’lum bir sharoitda qayta namoyon bo‘lish, esda olib qolingan narsa va hodisalarni keyinchalik qo‘llash, kabilar haqida so‘z yuritiladi.