TA’LIMDA TENGLIK VA HAMKORLIK – INKLYUZIV YONDASHUV (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’limning mohiyati, uning jamiyat va shaxs   rivojlanishidagi o‘rni yoritilgan. Inklyuziv yondashuvning asosiy tamoyillari — tenglik va hamkorlik orqali barcha bolalarning ta’lim jarayonida teng ishtirok etishi ta’minlanishi haqida fikr yuritilgan. O‘zbekiston tajribasi va inklyuziv ta’limni joriy etishdagi dolzarb masalalar tahlil qilingan.