YOSHLAR TARBIYASIDA OILA, MAKTAB VA IJTIMOIY INSTITUTLARNING O‘ZARO TA’SIRI (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada yoshlar tarbiyasida oila, maktab va ijtimoiy institutlarning o‘zaro hamkorligi masalalari yoritilgan. Yosh avlodni ma’naviy, axloqiy va ijtimoiy jihatdan kamol toptirishda har bir institutning o‘rni va mas’uliyati tahlil qilingan. Shuningdek, oila muhitining shaxs shakllanishiga ta’siri, maktabning ta’limiy-tarbiyaviy vazifalari hamda ijtimoiy pedagogik xizmatlarning ahamiyati ilmiy asosda ko‘rib chiqiladi. Maqolada yoshlarni barkamol shaxs sifatida voyaga yetkazish uchun oila, ta’lim muassasalari va jamiyat o‘rtasidagi uzviy hamkorlikni kuchaytirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.