HAYOT BO‘YI TA’LIM, MUSTAQIL O‘RGANISH VA INKLYUZIVLIKNING UYG‘UNLIGI: ZAMONAVIY TA’LIM PARADIGMALARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada global transformatsiya sharoitida hayot bo‘yi ta’lim (LLL) va mustaqil o‘rganishning ahamiyati tahlil qilinadi. Unda har bir shaxsning, jumladan, alohida ehtiyojli shaxslarning ta’lim jarayoniga to‘liq jalb etilishini ta'minlashda inklyuziv ta’lim tamoyillarining muhim o‘rni yoritilgan. Maqola bu uch tushunchaning o‘zaro bog'liqligi va ularning shaxsiy hamda kasbiy uzluksiz rivojlanishdagi hal qiluvchi rolini ko‘rsatib beradi.