MENTORLIK TIZIMI ASOSIDA YOSH PEDAGOGLARNI QO‘LLAB-QUVVATLASH STRATEGIYALARI (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida yosh pedagoglarni kasbiy jihatdan shakllantirishda mentorlik tizimining o‘rni, uning samaradorligini oshirish yo‘llari hamda amaliyotda qo‘llaniladigan strategiyalar tahlil qilinadi. Shuningdek, mentorlikning yosh o‘qituvchilarda kasbiy kompetensiyalarni rivojlantirish, motivatsiyani kuchaytirish va pedagogik mahoratni oshirishdagi ahamiyati yoritilgan.