BOLALARNING QOBILIYATLARI VA ISTE'DODLARINI RO'YOBGA CHIQARISHDA MAKTABNING ROLI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada bolalarning qobiliyatlari va iste'dodlarini ro'yobga chiqarishga qaratilgan pedagogik usullar, metodlar va shakllarning tahlili hamda ular orqali o'quvchilarning individual imkoniyatlarini ro'yobga chiqarish jarayoni, qobiliyat va iste'dodlarning turli yosh davrlarda rivojlanishi bayon qilingan.