TA’LIM, SOG’LIQNI SAQLASH VA MEHNAT MUNOSABATLARIDAGI KORRUPSION HOLATLARNI OLDINI OLISH MASALALARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim, sog’liqni saqlash va mehnat munosabatlaridagi korrupsiya muammolarini tahlil qiladi va ularning oldini olish bo’yicha mumkin bo’lgan yechimlarni ko’rsatadi. Korrupsiya nafaqat iqtisodiy barqarorlikni buzadi, balki ijtimoiy adolatni ham izdan chiqaradi. Shuning uchun korrupsiyasiz jamiyat qurish har bir mamlakat oldida turgan dolzarb masalalardan biridir.