IJTIMOIY TARMOQLARDA YOSHLARNING DINIY ONGINING SHAKLLANISHI (KONFERENSIYA, 2025)
Zamonaviy raqamli texnologiyalar va ijtimoiy tarmoqlar yoshlarning ijtimoiylashuvi va ong shakllanishida tubdan yangi jarayonlarni yuzaga keltirmoqda. Ushbu maqola ijtimoiy tarmoqlarda yoshlarning diniy ongining shakllanishi jarayonini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Internet va ijtimoiy platformalar orqali yoshlar nafaqat do‘stlar bilan muloqotda bo‘lishadi, balki diniy bilimlarni egallash, diniy qadriyatlarni o‘rganish va o‘z e’tiqodlarini mustahkamlash imkoniyatiga ega bo‘lishmoqda.