ABDULLA AVLONIY ASARLARIDA TA`LIM-TARBIYA MASALALARINING YORITILISHI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada Abdulla Avloniyning "Turkiy Guliston yoxud axloq" asarida ilgari surilgan ta’limiy va axloqiy masalalarni ilmiy jihatdan o‘rganish, uning zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rnini aniqlash hamda bu g‘oyalarning bugungi kun yosh avlod tarbiyasiga ta’sirini tahlil qilishdan iborat.