O‘QITUVCHI VA O‘QUVCHI O‘RTASIDAGI KONFLIKTLARNING KELIB CHIQISH SABABLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi munosabatlar tizimi, ularda yuzaga keladigan ziddiyatlar (konfliktlar) sabablari va ularni oldini olish yo‘llari tahlil qilingan. Pedagogik jarayonda sog‘lom muloqot muhitini yaratishning dolzarbligi asoslab beriladi.