OILA TARBIYASINING MAZMUNINI BELGILASHDA ONA TILINING AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2025)
Oila tarbiyasi — oilada ota-ona, vasiy yoki katta kishilar tomonidan bolalarni tarbiyalash. Yosh avlodning har tomonlama rivojlanishida muhim oʻrin tutadi.