AXBOROTLASHGAN JAMIYAT SHAROITIDA O‘QUVCHILARNING VIRTUAL PEDAGOGIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH (TARBIYA FANI MISOLIDA (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada axborotlashgan jamiyat sharoitida o‘quvchilarning virtual pedagogik madaniyatini shakllantirishning nazariy va amaliy asoslari, tarbiya fani misolida bu jarayonning metodik yondashuvlari yoritilgan.