TA’LIM VA TARBIYA – INSON KAMOLOTI VA TARAQQIYOTI ASOSI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim va tarbiyaning inson kamoloti va rivojlanishidagi o‘rni hamda ahamiyati tahlil qilingan. Muallif ta’lim va tarbiyani inson va jamiyat taraqqiyotining asosiy omili sifatida ko‘rib chiqadi, uning tarixiy va zamonaviy jihatlarini tahlil etadi. Maqolada Sharq mutafakkirlarining qarashlari, zamonaviy pedagogika g‘oyalari hamda O‘zbekiston Respublikasidagi ta’lim sohasidagi islohotlar yoritilgan.