ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMI AFZALLIKLARI VA IMKONIYATLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida ta’lim oluvchilarn ijodiy fikrlash, hayotiy ko‘nikmalar, tahliliy ko‘nikmalar va qarorlar qabul qilish ko‘nikmalarini rivojlantirishda zamonaviy ta’limning o‘rni, shuningdek zamonaviy ta’limga asosi hisoblangan onlayn ta’lim, mustaqil ta’lim usullarining afzalliklari bayon etilgan