TALABALARDA RUHIY BARQARORLIKNI RIVOJLANTIRISH: SO ‘FI OLLOYOR TA’LIMOTI ASOSIDA (KONFERENSIYA, 2025)
Global   axborotlar tizimida  yoshlarni ruhiyatidagi turli o‘zgarishlar ularning ijtimoiy bosimlar orqali stressli vaziyatlarga tushishi o‘zini anglay olmaslik va o‘zini nazorat qila olmaslik kabi vaziyatlar bugungi kunda  ko‘p uchramoqda. Aynan ushbu maqola Oliy ta’lim tizimida tahsil olayotgan talabalarga ruhiyatidagi nomutanosiblikni barqarorlashtirishda  So‘fi Olloyor ta’limoti asosida rivojlantirish uchun xizmat qiladi. Maqolada talaba ruhiyatidagi barqarorlikni rivojlantirish tasavvufchi olim ta’limoti asosida nazariy tahlillar asosida keng yoritilgan.