KIMYO FANINI O‘QITISH TEXNOLOGIYALARINI TAKOMILLASHTIRISH (KONFERENSIYA, 2025)
mazkur maqolada kimyo fanini o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo‘llash, o‘quvchilarning mustaqil fikrlashini va amaliy ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari yoritilgan. Tadqiqotda interfaol metodlar, raqamli platformalar va tajribaviy o‘qitishning samaradorligi tahlil qilinadi hamda ta’lim jarayoniga mos takliflar ishlab chiqiladi.