IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARGA MATEMATIKANI TAKTIL USULIDAN FOYDALANIB O’QITISH (ko’rish imkoniyati cheklangan bolalar misolida) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada ko’rish  imkoniyati cheklangan bolalarga matematikani  o’qitishning innovatsion usullaridan foydalanish haqidagi bayon qilingan bo’lib, ushbu muammoning didaktik, metodik, texnik, pedagogik-psixologik, tashkiliy jihatlariga e’tibor qaratilgan. Innovatsion usullardan “Taktil-axborotli darslar”,  “Audiovizual integratsiya”, “Raqamli interaktiv ilovalar” kabi metodlarni o’qitish jarayonidagi ahamiyati haqidagi fikrlar keltirilgan.