(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Мақолада профилактика инспектори томонидан ҳуқуқбузарликларнинг якка тартибдаги профилактикаси, объектлари ва уни олиб бориш усуллари таҳлил қилинган. Ишонтириш ва рағбатлантириш усулларининг профилактика самарадорлигидаги аҳамияти кўрсатилган.