(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Tadqiqot Shahrisabz shahrida ekoturizmni barqaror rivojlantirish masalalarini o‘rganishga qaratilgan. Analitik va komparativ metodlar asosida hududning tabiiy resurslari, ekologik salohiyati hamda infratuzilma imkoniyatlari tahlil qilindi. Natijalar ekoturizmni rivojlantirishda ekologik infratuzilmani modernizatsiya qilish, mahalliy hamjamiyatni jalb etish va xalqaro tajribani tatbiq etish zarurligini ko‘rsatdi.