(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu maqolada Yangi O’zbekistonda ta’lim sifatini yuqori darajaga ko’tarish,ilm- fan sifatini oshirish va yuqori darajali kadrlarni tayyorlash ko’zda tutilgan.Tadqiqotda ta’lim sohasiga yuqorli sifatli texnologiyalarni qo’llash ,yoshlarning ilmiy salohiyatini oshirish va kadrlarni malaka oshirish orqali ularning tajribalarini oshirish tahlil qilingan.Shu jumladan strategiyada belgilangan maqsadlar O’zbekistonning intellektual darajasini oshirish va jahon minbarlarida o’z o’rnini toppish nazaridan tahlil qilingan.