(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu tezisda xalqaro investitsiyalarning O‘zbekiston iqtisodiyotiga ta’siri tahlil qilinadi. Xorijiy investitsiyalar oqimining o‘sish tendensiyalari, ularning mamlakat iqtisodiy o‘sishi, innovatsion jarayonlar va bandlikka ta’siri yoritilgan.