(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada integrativ yondashuvning mohiyati, uning ona tili fanidagi o‘rni, boshqa fanlar bilan bog‘liq holda o‘qitish metodlari va samaradorligi haqida fikr yuritilgan. Аннотация: В статье рассматривается сущность интегративного подхода, его роль в преподавании родного языка, методы обучения и эффективность в сравнении с другими предметами. Abstract: This article discusses the essence of the integrative approach, its role in the subject of the mother tongue, teaching methods and effectiveness in relation to other subjects.