(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya-mazkur maqolada innovatsion pedagogik texnologiyalarning mazmun-mohiyati, ularning ta’lim jarayonidagi tutgan o‘rni va pedagogik ahamiyati atroflicha tahlil qilingan. Shuningdek, innovatsion yondashuvlar asosida tashkil etilgan ta’limning o‘quvchilar shaxsini rivojlantirishdagi roli, ta’lim sifatiga ta’siri hamda o‘qituvchi faoliyatini takomillashtirishdagi ahamiyati yoritilgan. Zamonaviy interfaol metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, raqamli va masofaviy ta’lim shakllarining samaradorligi ilmiy jihatdan asoslab berilgan.