(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunning eng aktual masalalaridan biri qishloq xo‘jaligi yerlarini muhofaza qilish, degradatsiya jarayonlarini oldini olish va shamol eroziyasining yer ustki unumdor qatlamiga ta’siri, yer resurslaridan oqilona foydalanish uni muhofaza qilish haqida so‘z yurutilgan.