(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Maqolada Toshkent viloyatidagi Oqsoqota daryosi suvni muhofaza qilish zonasi yerlarining monitoringi natijalariga oid ma’lumotlar keltirilgan. Ma’lumotlar tahlil qilingan va tegishli xulosalar berilgan.