(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Аннотатция. В данном тезисе представлены научные и объективные отзывы актуальным вопросам военно-патриотического в Mazkur tezisda shaxsiy ahamiyatga ega bo‘lgan ta’lim-tarbiya tushunchasining pedagogik-psixologik mohiyati, uni tashkil etishning innovatsion modellari hamda mazkur modellarni zamonaviy pedagogik jarayonga samarali joriy etish mexanizmlari yoritilgan. Ta’lim jarayonini shaxsga yo‘naltirish orqali ta’lim oluvchilarning mustaqil fikrlashi, motivatsiyasi va hayotiy kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari ta’lim jarayonini individuallashtirish va innovatsion pedagogik texnologiyalarni amaliyotga tatbiq etishda muhim ahamiyat kasb etadi. оспитания молодежи.