(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Davlat moliyaviy nazorati va auditi faoliyatini tashkil etish hamda amalga oshirish uslublari davlat moliyaviy resurslarini boshqarish va ularning samaradorligini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega. Ushbu jarayonlar davlatning iqtisodiy barqarorligini saqlash, moliyaviy intizomni kuchaytirish va jamiyatda ishonchni oshirishga xizmat qiladi.