(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Quyida 400 metrga g`ovlar osha yuguruvchilarning texnik tayyorgarligini (Z) shaklidagi g‘ovlar yordamida maxsus mashqlarni bajarish orqali rivojlantirishga e’tibor qaratilgan va masofalarda joylashgan g‘ovlarni oshib o’tishda o’ng va chap oyoq texnikasi, tezlik, ritm hamda harakatlarning muvofiqlashuvi haqida asosiy maʼlumotlar keltirilgan: